Yritys

Yrityksemme, Suomen Laatuhaalarit, on nimensä mukaisesti yritys, joka tekee laadukkaita asusteita moottorikelkkailijoille, pilkkijöille, eränkävijöille, työkäyttöön, arktisiin olosuhteisiin, safarikäyttöön yms.

Yli 40 vuoden kokemus takaa tuotteiden korkean laadun kaikkia yksityiskohtia myöten.

Uusimpina tuotteina ovat legendaariset HYLJE-haalarit sekä takki/housupuvut niin miehille kuin naisillekin.

Pienenä ja joustavana yrityksenä voimme tehdä asiakkaillemme juuri heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaiset asusteet.

Kaikkien tuotteidemme suunnittelu ja kaavoitus tehdään Suomessa aina materiaalihankintaa myöten. Tuotteemme valmistetaan Virossa, missä meillä on ollut yhteistyöyritys jo pitkään. Tehtaalla työskentelee 75 asiantuntevaa ompelijaa ja jossa on nykyaikaiset automaattiset leikkuu- ja teippauskoneet.

Jaakko Känsälä
toimitusjohtaja

 

Yrittäjä

Suomen Laatuhaalareiden yrittäjänä toimii Jaakko Känsälä, jolla on yli 40 vuoden rautainen kokemus moottorikelkka-asusteiden kehittäjänä ja valmistajana. Samaan aikaan kun moottorikelkkatehdas tuli Rovaniemelle, aloitti Känsälän perhe haalareiden valmistuksen Rovaniemellä.

Aikoinaan LOMATEXin ”hopeahaalari” oli erittäin suosittu moottorikelkkailijoiden ja pilkkijöiden keskuudessa. Puhuttiin "Kaamasen kansallispuvusta”.
Tämän aikakauden "hopeahaalari" on Jaakon 1990-luvun puolivälissä kehittämä kelkkahaalari, joka valmistettiin Rajavartiolaitokselle. Haalari voitti silloin ylivoimaisesti Rajavartiolaitoksen suorittaman testin vastaaville haalareille. Haalarissa oli muun muassa ainoana sisällä henkselit, jotka olivat Jaakon patentoimat.

Tänä päivänä tuosta haalarista on tehty muutamia kopioita ja valmistus on teetetty Kaukoidässä, minkä takia laatu ei ole ollut enää sama.
Tämän vuoksi Jaakko on ottanut alkuperäisen Rajavartiolaitoksen haalarin valmistukseensa kunnioittaen niitä laatuvaatimuksia, jotka Rajavartiosto aikoinaan sille asetti.

Haalari on nyt tullut markkinoille nimellä X-TREME-haalari, joka on tehty alkuperäisistä materiaaleista, värinä oliivinvihreä, musta sekä uutuusväri camo. 

Jaakko teki haalareita myös Winroy-tuotemerkillä, mutta joutui luopumaan siitä sairauden vuoksi vuonna 2009. Nyt hän on taas kunnossa ja valmis uusiin haasteisiin niin kelkka/pilkkiasujen kuin kevyiden ja hengittävien HYLJE-asujen parissa.

 

 

 

 

 

   

 

 

© Suomen Laatuhaalarit | Kukkulantie 4B 44, 33960 Pirkkala | Puh. 0400 691 005
Toteutus Nettitaivas